webheader 1

Laatste Nieuws

5 juni 2022

Allereerst een opmerking over deze website. Door grote aktiviteit op Marktplaats lukt het niet zo goed de artikelen in onze website aan te vullen of up to date te houden. Maar er wordt  aan gewerkt om e.e.a. uit te breiden.  Ik verwijs u overigens ook naar Marktplaats, waar ik onder "Wil van Spezzels" een eigen shop heb, en waar wekelijks een flink aantal spellen en puzzels worden aangeboden. En natuurlijk kunt u me altijd met vragen rechtstreeks mailen.


Wilt u toch  alvast verder snuffelen en evt. kopen, kijk dan op in deze webshop of bij mijn shop op Marktplaats onder de naam Wil van Spezzels. Wij verkopen altijd en overal complete en nette spellen, zoals u van ons in de afgelopen jaren hebt ervaren. Die kunnen bij mij aan huis worden afgehaald, maar eveneens verzonden worden. Ik help u graag en naar beste vermogen !

Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt ? Stuur ons dan een mailtje.naar spezzels@ziggo.nl Wij helpen u graag.


Wat betreft de markten en braderieën heb ik besloten om gezondheidsredenen deze niet meer te gaan doen als kraamhouder en bedank ik iedereen met wie ik een geweldig leuke en fijne tijd heb gehad. Ik hoop oprecht dat u me via Marktplaats ook weet te vinden, enkelen van u is dat goed gelukt !