webheader 1

Hoe wij werken

Wij besteden veel tijd aan het controleren, herstellen, completeren en verpakken van onze spellen die ter verkoop worden aangeboden.

De spellen die wij binnenkrijgen, zien er lang niet altijd heel en netjes uit. Mensen repareren de ingescheurde hoeken van hun spellen met de meest "onmogelijke" middelen: bruin plakband, isolatietape, duckttape, (schilders)afplakband, leukoplast, wondpleisters, noem maar op.
Ziet er niet uit en deze plakmiddelen zijn vaak lastig te verwijderen.
Toch proberen we dit wél te doen, om het daarna -bijgewerkt- met transparant plakband te restaureren. 

Hierboven ziet u een (extreem) voorbeeld van hoe een binnengekomen spel er uit kan zien met afgescheurde zijkanten en zwaar beschadigd.
Maar eenmaal gerestaureerd is het weer een nette deksel geworden.
Op onze site bieden we sowieso de mooiste spellendozen aan.Het voorbeeld hierboven is inmiddels verkocht.
U kunt zich wellicht indenken dat dit soms extreem veel tijd en geduld vergt en dat wij dagen zitten te "verpakken", elke week weer.

Een aantal spellen en alle kinderpuzzels worden gecontroleerd door mijn "broer" Roel, terwijl Riet en Corrie heel veel "grote" puzzels leggen, zodat ze met garantie kunnen worden verkocht.
En de dames Weber, Knuist, v.d.Handel en Mimi zijn deels ook onze aanvoerlijnen van puzzels. Bij deze: DANK aan allen.

Heeft u reeds eerder iets bij ons gekocht, dan weet u dat alles er netjes uitziet en alles ook verpakt wordt. De spellen in de webshop worden op dezelfde manier verwerkt.
Mochten wij ons toch vergist hebben, en ontbreekt er iets ? Laat het ons even weten, we lossen het probleem netjes op.

Als u zelf een spel heeft waarbij onderdelen ontbreken,  kunt u  ons een mailtje sturen, als wij u met aanvulling kunnen helpen (tegen een kleine vergoeding),
doen we het graag - als wij tenminste de onderdelen voor u hebben.